De man en zijn bretels

 
 
Niet zoveel te doen vandaag. De schuur opruimen en daarna ophanghaken voor het tuingereedschap monteren, ik breek nu bijna m’n benen over de rondslingerende hark- en bezemstelen.
De laatste tijd ben ik nogal afgevallen en daarom moet ik nu bretels om, zodat de in middels te wijde broek niet op m’n enkels zakt.
Ah, daar ploft de krant op de deurmat…

De minpres duikt in zijn verkleedkist en vist er de glitterbretels uit. Voor de manshoge spiegel draait hij koket heen-en-weer. Och, was J. maar hier, die heeft ervaring met het dragen van bretels en zou hem kunnen adviseren. Het kan toch niet zo zijn dat hij op de samenkomst met de wereldtoppers uit de toon valt? Wat zullen Frau Merkel, Cameron, Hollande of zelfs Obama hiervan vinden?
Hij oefent zijn breedste grijns en hinnikt er zachtjes bij. Verliefd staart hij naar de figuur in de spiegel. Ja, deze doet hij om, vanavond, hij zal een goed figuur slaan bij de toppers. En misschien na afloop nog een after-party, hij kan zich er nu al op verheugen!

 
 

Advertenties
Volgende bericht
Een reactie plaatsen

2 reacties

 1. Etienne Le Kerbec

   /  18 mei 2016

  Eens raakt een man aan de bretels. Daar helpt geen moedertjelief aan. Alles zakt behalve het tandvlees bij ouder worden. En wij bezitten nu eenmaal niet de rondingen van de andere sexe.
  Vier het met mooie bretels. Ze zijn in alle kleuren, motieven en maten te krijgen.

  Beantwoorden
 2. Haha bretels, alleen het woord doet me een beetje oubollig aan. Een riem kan toch ook helpen of niet?? Ach een paar mooie bretels kan ook een sieraad zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: